sâmbătă, 18 septembrie 2010

experiment

Experiment cu fimo lichid si desen in creion

am incercat transferul cu fimo lichid de pe desen in creion. functioneaza perfect, ultima poza este gelul intarit , desprins de pe foaie, desi nu se observa f bine. l-am lasat in cuptor doar 5 minute, nu 20 cum scrie la instructiuni si a functionat. desenul este destul de mare , asa ca nu cred ca o sa il pot folosi la ceva purtabil, insa vreau sa incerc cu desene mai micute,pentru pandantive sau brelocuri. sunt curioasa daca merge si cu creioane colorate sau cu cele acuarelabile...








Share on MySpace

5 comentarii:

  1. Merge foarte bine si cu creioane colorate si cu imagini scoase la imprimanta laser

    RăspundețiȘtergere
  2. cu imprimanta laser merge cel mai bine pe fimo simplu, preia mai bine culoarea, ca am incercat si si.fimo lichid e potrivit pt imprimanta cu tus si se pare ca creioane. trebuie sa incerc si cu creioane colorate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tot incerci creioane colorate, te rog frumos, trage o dunga si cu o carioca. Sunt curioasa daca se transfera si acestea.

    RăspundețiȘtergere
  4. carioci nu am , dar o sa incerc si cu marker, sau pix cu tus. ma indoiesc insa ca va functiona. daca sunt pe baza e apa. valabil si pt creioanele acuarelabile desi e pacat sa nu incerc :D. nimic nu e mai bun ca experienta personala :D. ce e pe baza de apa nu adera la lut polimeric pt ca e pe baza de uleiuri. sunt totusi curioasa asa ca o sa incerc.

    RăspundețiȘtergere